Menu
Industrie-verwarming

Ontwerp

Binnen het verwarmingsgebeuren beschikt het ingenieursteam van VIVOX over een brede kennis en diepgaande expertise. Bovendien wordt tijdens de ontwerpfase nauw samengewerkt met andere competenties binnen en buiten het bedrijf. Deze aanpak resulteert in innovatieve en kwalitatief hoogstaande toestellen.

Zo mag VIVOX met 55 jaar ervaring nog steeds als trendsetter op het gebied van industrie-verwarming worden beschouwd.

Niet enkel onze nieuwste verwarmingstoestellen, maar ook onze bestsellers worden voortdurend verder geoptimaliseerd, zodat wij steeds voorop lopen op de nieuwste wetgevingen. Zo is het gebruik van Low Nox gasbranders al sinds het midden van de jaren ‘90 bij ons de standaard, en bracht VIVOX als eerste een condenserende warme luchtgenerator op de markt. Ook met de huidige evolutie naar modulerende toestellen kunnen wij steunen op meer dan 20 jaar ervaring.

Onze expertise beperkt zich niet tot de energetische rendementen en de uitstoot van de toestellen. We beschikken tevens over een doorgedreven know-how en praktische kenniservaring als het gaat over methodes voor egale temperatuurverdeling in het te verwarmen lokaal, geluidsreductie of klantspecifieke stuur- en regeltechniek.

Warmteberekeningen voor gebouwen worden tevens door ons uitgevoerd.

Productie

Wie verder kijkt dan het uiterlijk van een industrieel verwarmingstoestel weet dat de beste kwaliteit, duurzaamheid, comfort en service alleen kunnen geboden worden door een partner die het hele proces in eigen handen heeft. Daarom beschikt VIVOX op de site in Harelbeke over een eigen productiehal van 3500m². Alle stappen van het productieproces worden er door eigen professionals uitgevoerd. De bewuste keuze van VIVOX voor eigen productie biedt tal van voordelen:

  • Uitgebreid standaardgamma aan verwarmingstoestellen uit eigen productie leverbaar
  • Gebruik van hoogwaardig en hittebestendig roestvast staal aan een optimale prijs/kwaliteitsverhouding
  • Interne kwaliteitsbewaking
  • Perfect maatwerk mogelijk tegen een betaalbare prijs
  • Snelheid en flexibiliteit van uitvoering

Stockage

VIVOX beschikt door het jaar over een aanzienlijke stock aan industriële verwarmingstoestellen die na verkoop afgewerkt worden volgens de specificaties van de klant.

Afwerking

Na productie en afwerking worden de industriële verwarmingstoestellen nogmaals gecontroleerd, hiermee garanderen we de volledige kwaliteitsborging.

Showroom

VIVOX verkoopt rechtstreeks aan klanten waarbij we vrijblijvend ter plaatse komen voor bepaling van de warmtebehoefte en onze eigen plaatsingsploegen de toestellen installeren. Daarnaast werken we ook via een netwerk van installateurs.

Wagenpark

Ons team van ervaren en goed opgeleide brandertechnici voert jaarlijks onderhoud uit op duizenden installaties en staat paraat voor een vlotte service.

Door de verticale integratie weten wij onze toestellen beter aan te passen, zodat onderhoud en service beperkt blijven en de klanten tevreden zijn.

Het familiale karakter van onze onderneming staat mede garant voor een globale aanpak en snelle reactietijd. Bij ons eindigt het engagement niet bij de levering van het toestel. Na 1 jaar komen wij het toestel nazien. Hiervan krijgt u een officieel onderhoudsattest helemaal gratis.

Zoeken op deze website

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact op met onze Vivox experts:

Bel: 056 / 711 711 - Mail: info@vivox.be