Menu

Onze industriële verwarmingstoestellen

Met een verwarmingstoestel van VIVOX kiest u resoluut voor kwaliteit, betrouwbaarheid en rendement. Alle VIVOX verwarmingstoestellen zijn extreem zuinig en voldoen aan de striktste normen en vereisten. Al sinds 1968 specialiseert VIVOX zich in de eigen productie van industriële toestellen voor verwarming en luchtbehandeling. Sindsdien werden de producten steeds verder geoptimaliseerd.

VIVOX industriële verwarmingstoestellen bieden een oplossing voor zowat elke toepassing, in staande of hangende versie, op gas of op stookolie, al dan niet condenserend en in een groene industriële look of in neutraal witte uitvoering. Onze verwarmingstoestellen worden aangewend in diverse bedrijfstakken en verschillende types gebouwen, als stand-alone units of als complete installaties compleet met stookkamer.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende verwarmingstoestellen. Klik op de foto's voor meer informatie. Ontdek hier ook onze toestellen op maat.

***

Staande luchtverhitters stookolie of gas

Staande luchtverhitters stookolie of gas

Warmeluchtblazer op stookolie of gas

Ophangtoestellen stookolie of gas

Condenserende luchtverhitters op gas

Condenserende staande luchtverhitters op gas

Condenserende verwarmingstoestellen op gas

Condenserende ophangtoestellen op gas

Stookkamer uitvoering

Stookkamer uitvoering

Tweetraps toestellen

Tweetraps toestellen

Verwarmingstoestellen en luchtbehandeling op maat

Verwarmingstoestellen van VIVOX zijn niet enkel verkrijgbaar in standaard uitvoeringen, ook speciale maatwerk constructies volgens uw specifieke behoeftes en systemen voor luchtbevochtiging maken deel uit van onze activiteiten. Bij VIVOX gaan we er alvast prat op dat we in de loop der jaren verwarming voor kantoren, magazijnen, winkels, warenhuizen en industriële gebouwen steeds verder hebben weten te perfectioneren. Tevreden klanten sterken ons in deze overtuiging.

Verwarmingstoestel op maat

Speciale uitvoeringen

Luchtbevochtiging

Luchtbevochtiging

Stralingspanelen: Stralingsverwarming met Donkerstralers

Stralingspanelen

Warmterecuperatie door luchtcirculatie

Warmterecuperatie

Zoeken op deze website

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact op met onze Vivox experts:

Bel +32 56 71 17 11 - Mail: info@vivox.be