Menu

Stralingspanelen en donkerstralers

Daar waar enkel een werkpost of beperkte zone dient verwarmt te worden, biedt stralingsverwarming ontegensprekelijk een aantal voordelen.

De BTwin stralingspanelen serie zijn gasgestookte donkerstralers die geen lucht verwarmen of verplaatsen. De infraroodstraling van de stralingsbuizen gaat inert door de lucht en wordt slechts omgezet in warmte wanneer ze in contact komt met vaste massa's zoals muren, vloeren of personen. BTwin stralingspanelen onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, snelle installatie en vereenvoudigd onderhoud. Bovendien zorgt de baanbrekende technologie van de brander en de reflectoren voor een rendement tot 73%!

Voordelen voor de gebruikers van het gebouw:
BTwin donkerstralers geven een zachte en comfortabele warmte. Daarnaast verplaatsen de donkerstralers geen lucht of stof. Aangezien straling direct verwarmt, wordt de gewenste temperatuur zeer snel bereikt. De BTwin stralingspanelen zijn bovendien ook heel stil (35 dB).

Voordelen voor de eigenaar en installateur:
Met BTwin stralingsverwarming kan u tot 50% energie besparen in vergelijking met conventionele verwarming. Geen energie gaat verloren bij het opwarmen of verdelen van water of lucht. Deze stralingspanelen zijn snel te installeren en makkelijk te onderhouden dankzij de toegankelijkheid van de onderdelen. Er zijn verschillende configuraties om te voldoen aan alle vereisten qua ruimte, gewenst rendement en type rookgasafvoer.

Zoeken op deze website

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact op met onze Vivox experts:

Bel: 056 / 711 711 - Mail: info@vivox.be