Menu
Werkplaats verwarmen met aardgas

De werkplaats van Rodico verwarmen? Een uitdaging!

Efficiënt een werkplaats verwarmen? Bij Rodico realiseerden we het. Door gebruik te maken van condenserende warmeluchtgeneratoren zorgden we voor een egale temperatuurverdeling, in combinatie met een laag verbruik. Door de voorziene luchtfilters functioneren de toestellen ook zonder moeite in een stoffige omgeving. Bovendien kan de snelheid van de ventilatoren perfect geregeld worden. Zo wordt er verwarmd op momenten dat het echt nodig is.

Rodico / 85C aardgas (bouwjaar 2016, Erp2021) >

Een modulerende brander en een snelheidsgeregelde ventilator zorgen dat de werkplaats van Rodico snel een economisch verwarmd wordt. Bovendien voldoet deze verwarming ruimschoots aan de strengste ecodesign-richtlijn.

Ook het onderhoud van de installatie wordt door VIVOX uitgevoerd. De korte communicatielijnen en grondige kennis zorgen voor een correcte na-service.

Door de korte communicatielijnen en onze unieke oplossingen op het vlak van warme luchtverwarming, werd dit project een doorslaggevend succes. Ook in de toekomst blijven we uiteraard klaar staan om eventuele vragen op te lossen en de nodige ondersteuning te bieden.

Zoeken op deze website

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact op met onze Vivox experts:

Bel: 056 / 711 711 - Mail: info@vivox.be