Menu

Luchtverwarming van Vivox
Zuinig met energie, gul met warmte

VIVOX is dé specialist in warme luchtverwarming, industriële verwarming en warme luchtgeneratoren met een sterke expertise in industriële gebouwen, toonzalen, winkels, ... en dit sinds meer dan 50 jaar, met meer dan 5000 trouwe klanten.

Onze luchtverwarmingstoestellen, ontworpen door een intern team van ingenieurs en specialisten, maken van VIVOX de koploper inzake innovatieve industriële verwarming, waarbij volledig beantwoord wordt aan de nieuwe normen. VIVOX industriële verwarmingstoestellen staan synoniem voor een nagenoeg onbeperkte levensduur en een uiterst laag verbruik.

  • Ecodesign

    VIVOX toestellen voldoen aan de Ecodesign-verordening (EU)2016/2281. Samen met onze intelligente sturing zorgt dit voor een minimaal verbruik.

Duurzame oplossingen

Wie voor VIVOX kiest, kiest een toestel dat voldoet aan de strengste eisen en met meestal een nog hoger rendement. Een optimale verwarming vereist ook een correcte positionering, sturing en bijkomende warmteterugwinning. Hiervoor staat het VIVOX ingenieursteam paraat.

50 jaar ervaring

Door vroegtijdig in te spelen op nieuwe markt evoluties beschikt het VIVOX team over een brede kennis en diepgaande expertise.

>5000 tevreden klanten

VIVOX staat niet enkel in voor de plaatsing van de verwarmingstoestellen maar staat ook in voor het jaarlijks nazicht en dienst na verkoop. Het familiale karakter van VIVOX staat garant voor korte communicatielijnen en vlotte service. Na plaatsen van het verwarmingstoestel voeren we na 1 jaar het verplichte nazicht uit en dit volledig gratis. Nadien hebt u de keuze tussen een onderhoudscontract of eenmalige interventies.

Eigen productie

VIVOX heeft de productie van warme luchtgeneratoren volledig in eigen handen. Dit maakt de productie van eigen ontwikkelde innovatieve warmtewisselaars mogelijk. Daarnaast wordt gekozen voor zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige componenten. Deze keuze staat garant voor een lange levensduur en wisselstukkenzekerheid. De serieproductie staat garant voor korte levertermijnen en maakt maatwerk betaalbaar.